Membership

Eén jaar lidmaatschap bij Netcircuit is een kleine investering van slechts € 60,00 (excl. BTW) en zijn de deelnames aan de online bijeenkomsten gratis. Ook ontvangt u 10% korting op de workshops en online trainingen. Als welkomst geschenk ontvangt u het e-boek ” Naslagwerk Professioneel Netwerken”.

De succesformule van de Netcircuit online en offline netwerk bijeenkomsten komt voort uit het feit dat de deelnemers telkens weer andere ondernemers en bekende relaties spreekt. .

Tijdens de online en offline netwerk bijeenkomst ontstaat een unieke en sfeervolle gelegenheid waar ondernemers  elkaar graag ontmoeten. Bijpraten en verzilveren lijken dan vanzelf te gaan.

Tien overtuigende overwegingen om mee te doen. 

1. Een lage investering en een hoog rendement. Je betaalt alleen voor het lidmaatschap. Tijdens de online bijeenkomsten spreek je mensen uit verschillende branches en we besparen je de reistijd en reiskosten. 

2. Een kort tijdsbestek zonder tijdverlies. De online bijeenkomsten waarin bedrijven contacten leggen, worden als efficiënte en informele werktijd ervaren. Het wordt vooral gewaardeerd dat zaken die zich anders moeizaam laten agenderen, zich nu schijnbaar terloops laten afhandelen. 

3. Uw doelgroep in doorslaggevende aantallen. Ondernemers uit alle delen van het land weten de weg naar de online bijeenkomsten goed te vinden. Ruim driekwart van deze ondernemers bestaat uit beslissers met een vrije agenda voor verkenning en herkenning. 

4. Bestaande contacten intensiveren.  Na de offine bijeenkomsten kunt u uw relaties verrassen met een uitstekend zakendiner of verwelkomen met een drankje in goede restaurants of bistro’s. Er is dan volop gelegenheid om in een genoeglijke sfeer bij te praten.

5. Nieuwe contacten opdoen. De online ontmoeting tijdens de netwerk bijeenkomst het onderonsje van morgen en brengt het ‘kennen en gunnen’ dichterbij. 

6. Nieuwe producten en diensten presenteren. Een start op de online bijeenkomsten geeft u een voorsprong. Als u de essentie van uw product of dienst goed belicht, zal men u na verloop van tijd nog helder voor ogen hebben.

7. Naamsbekendheid vergroten. Het is goed om van naam tot faam te komen. Een korte  presentatie tijdens de online bijeenkomst die uw kwaliteiten voor het voetlicht plaatst, bevestigt ook uw naam. Wij helpen u graag met raad en daad op weg naar meer naamsbekendheid. 

8. Beslissingen beïnvloeden. De online bijeenkomsten geven u troefkaarten in handen om het beeld dat men van uw onderneming heeft richting en reliëf te geven. Uw persoonlijke inbreng maakt wezenlijk verschil. 

9. Kennis opdoen. Bijblijven betekent aanwezig zijn. De online bijeenkomsten zijn synoniem voor ondersteuning. Thematische presentaties scheppen overzicht en verlagen drempels. En anticiperen wordt makkelijk gemaakt.

10. Serendipiteit. Een ongezochte vondst kan niettemin zeer welkom zijn. Netcircuit biedt via de online bijeenkomsten alerte ondernemers een rijke bron aan ideeën en nieuwe benaderingen. 

Graag heet ik u van harte welkom bij het ondernemers netwerk Netcircuit.

Jacques Bais